BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

apa bakal terjadi apabila gadis bwh 18 taon memerintah dunia??!!

►ρℓαу ▌▌ραuѕє ■ stop

Tuesday, 14 June 2011

siapa U.Key (?)




U.Key Hara adalah nama yang digunakan oleh iena irdina apabila beliau menulis sebuah karya atau novel. Boleh dikira mcm nama pentas gak ler... Nama U.Key Hara cuma digunakan untuk credit cerita2 and karya2 dia... Blog ni pun actually dibuat untuk mendekatkan diri dlm dunia menulis menggunakan lappy. Apa2pun, siapa yg still tak kenal or kabur2 kenal siapa U.Key atau iena irdina ni, mereka adalah satu individu yg sama tp menggunakan nama lain. Rasenye, benda ni takde la rumit sgt.



   facebook:
iena irdina
 U.Key Hara



0 comments: